De er svampede, lette, syrlig friske og helt igennem uimodståelig !!
De er efterhånden blevet en fødselsdags tradition, da de er den perfekte kontrast til den tunge, fed og søde lagkage.
INGREDIENSER :
Sirup:
Citronsaft fra 2 citroner (skalen skal bruges i dejen)
2 dl Sukker
Dej:
6 Æg
350 g Sukker
1 Citron (skal og saft, samt skal fra 2 dem brugt i siruppen)
150 g Smør (smeltet)
1 dl Birkes
350 g Mel
1½ spsk. Bagepulver
1 dl Mælk
Saften af de sidste 2 citroner koges sammen med sukkeret til en sirup.
køl af.
Pisk æggene med sukkeret til skum.
Bland smør med citronskal, citronsaft, birkes og mælk sammen, og vend det i æggene.
Herefter blandes mel og bagepulver i.
Kom dejen i formene, og bag dem ved 200 grader i 15-20 min.
Prik huller i muffinerne og hæld siruppen over, når de kommer ud af oven.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar